Vi söker hela tiden efter möjligheter att öka vår kvalitetsnivå, på alla plan. Ett steg i detta arbete är att även kunna erbjuda er festlokaler – där vi står för kontakten med festlokalen.

Av såna samarbeten framkommer flera fördelar. För er del innebär det att ni endast behöver en kontakt för ert arrangemang. För vår del innebär det att vi känner till lokalernas kapacitet, utrustning och vad som kan göras i lokalen. Fördelar som även kommer er som gäst tillgodo.

VALLENS SÄTERI
”Vallens Säteri erbjuder berikande upplevelser i symbios med ett gammalt herresäte, underbar natur, öppna landskap, skogar & sjöar.”

Strax utanför Båstad ligger Vallens Säteri, konferens & festlokal samt intilliggande gårdshotell.

”Här kan ni ha er stora fest/bröllop i det fina gamla sädesmagasinet från 1300-talet och dessutom ha nära till sängen på vårt gårdshotell efter festen.”

www.vallens-sateri.se

JAKOB HANSENS HUS
Jacob Hansens Hus är en av Helsingborgs mest välkända och populära byggnader. Mängder av gäster har glada minnen från fester och arrangemang hållna i de stämningsfulla rummen.

I huset fins flera olika festlokaler. Här kan den mindre festen för 20 gäster få samma intimitet som den storslagna för 140 gäster.

www.jacobhansenshus.se